Foodie mode u Bulldogu i okolo
Chef Bruno najavljuje kako će se neka popularna jela uskoro naći na meniju restorana Bulldog, naravno s hrvatskim štihom. Već spominje peruansko nacionalno jelo Lomo Saltado u kojem je prisutan kineski utjecaj. Radi se o bifteku narezanom na nešto deblje trake koji se prvo marinira u umaku od vinskog octa, soja umaka i češnjaka.
PRIKAŽI SVEVođenje restorana danas ne podrazumijeva samo vrhunskog kuhara, već mnogo toga više. U slučaju restorana Bulldog, to „više“ nudi Marijo Čepek, poznati chef koji već nekoliko godina, kao vlasnik kompanije „Oblizeki“, radi kao konzultant, odnosno gastro menadžer. U ovom trenutku Čepek i njegova konzultantska kompanija surađuje sa 62 kuhara, barmena, konobara i ostalog ugostiteljskog osoblja i to na, u prosjeku, osam projekata. Posljednji od tih projekata je zagrebački restoran Bulldog, nastavak s ...
PRIKAŽI SVENema kuhara, čak ni onih svjetski najboljih, koji neće istaknuti nekoliko namirnica koje su esencijalne za njihov rad u kuhinji. Tako i Bruno Cesar Lerzundi Vagner, chef zagrebačkog restorana Bulldog, ima nekoliko namirnica koje ga oduševljavaju, s kojima se voli igrati, stvarati nova jela i tako oduševljavati goste.
PRIKAŽI SVEAdvent u Zagrebu po mnogo čemu na poseban način označava kraj godine, a jedan od obilježja su kućice u centru grada u kojima se poslužuje tzv. street food hrana. Restoran Bulldog pozicionirao je svoju kućicu u Bogovićevoj ulici, odmah pokraj ulaza u restoran i bar. Od proteklog vikenda, kućica Bulldog nudi street food specijalitete koje su za ovu priliku osmislili chef restorana Bulldog Bruno Cesar Lerzundi Vagner, zatim sous-chef Bulldoga Tanja Kralj te poznati chef Marijo Čepek koji će svakog ...
PRIKAŽI SVEPretraži
Najnoviji postovi