Kada se neki strani turist odluči na dolazak u Zagreb i kada poželi nešto pojesti i popiti, najčešći izbor je centar grada. Nije nelogično, jer centar svake metropole prepun je barova i restorana. No, problem je što, vrlo često, takvi restorani doista nude turističku ponudu, a to je prije svega razmišljanje da se gostima kroz naoko povoljne cijene ponudi osrednja ili loša hrana. Na sreću, otkako je interneta, postoje brojne stranice na kojima gosti iz cijelog svijeta ostavljaju svoje komentare i prateći te komentare svaki gost može barem naslutiti, ako ne i točno saznati, što može očekivati u pojedinom restoranu. Gosti su danas najžešći kritičari, oni znaju što žele dobiti za novac koji ostavljaju restoranu, tako da su internet stranice poput Tripadvisora postale važne za svakog vlasnika restorana ili bara jer su one vodič za gotovo svakog turista u bilo kojem gradu na svijetu.
Bulldog bar
Živahan bar, izvrstan restoran
U tom smislu restoran i bar Bulldog neizbježno se nalazi među komentiranijim mjestima u Zagrebu. Ništa čudno, svaki turist prošetati će centrom Zagreba, ne može zaobići Bogovićevu ulicu kao ni vrevu koja se uvijek stvara i na terasi Bulldoga kao i u unutrašnjem dijelu. Najveći broj gostiju na Tripadvisoru je ocijenio Bulldog kao vrlo dobar bar i restoran, odmah nakon toga slijede gosti koji su ga ocijenili izvrsnim. Već prvi komentari koji se nalaze na stranici Tripadvisor, a oni su najnoviji, koje su ostavili ih inozemni gosti, upozoravaju sve buduće goste da se u sklopu bara Bulldog nalazi i restoran, dovoljno je samo spustiti se stepenicama i doći će te do restorana. Dakle, ne zadržavajte se samo u živahnom baru, ako želite nešto pojesti, spustite se do restorana.
Velik, možda i najveći dio inozemnih gostiju koji ostavlja komentare za glavno jelo bira pečena svinjska rebra. To su ona pečena svinjska rebra s barbecue umakom koji chef Bruno Cesar Lerzundi Vagner radi prema receptu svoje bake. Sam chef Bruno često ističe kako je to jedno od najtraženijih jela u restoranu Bulldog. Osim što su pečena rebra iznimno hvaljena, gosti ističu i rižoto s gljivama, te club sandwich. Club sandwich izvrstan je odabir za sve one koji su došli popiti pivo u bar Bulldog, ali su ujedno odlučili i nešto pojesti, bez da se spuštaju u sam restoran.
Bulldog restoran
Bulldog je pravi „value for money“
Ono čime su gosti odreda iznenađeni jesu vrlo prihvatljive cijene. Kako je to na Tripadvisoru napisala jedna gošća, „s obzirom na to da se Bulldog nalazi u centru grada, s obzirom da je fenomenalan ambijent, mislili smo da ćemo večeru platiti pravo malo bogatstvo“. To se nije dogodilo, te je napisala kako su jela u restoranu Bulldog izvrstan „value for money“ dodajući kako je hrana bila izvrsna, sastavljena o svježih namirnica. Taj komentar izvrsno opisuje Bulldog i definira ga kao vrhunsko mjesto i za izlazak i za zabavu ali i za iznimno kvalitetan ručak ili večeru po prihvatljivim cijenama, naročito ako govorimo o vrhunskoj hrani u centru glavnog grada.
Bulldog klub
Chefovi kažu – ovo je tek početak
Visoke ocjene za restoran i bar Bulldog ina internetskim stranicama postale su još više u proteklih dva i pol mjeseca, otkako je chef postao Bruno Cesar Lerzundi Vagner, dok je Marijo Čepek postao gastro menadžer restorana Bulldog. Njihovo znanje i iskustvo donijelo je Bulldogu značajan iskorak nabolje, a oni kažu da je to tek početak.